Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

RUGBY: România câştigă în Rusia, 30-10, şi îşi consolidează locul 2 în REC

Naţionala de rugby a României a bifat, sâmbătă, a doua victorie consecutivă în Rugby Europe Championship, 30-10 în deplasare, cu puternica formaţie a Rusiei.

Considerată principala adversară a “Stejarilor” în lupta pentru locul 2 din REC, Rusia ne-a pus rareori probleme confirmând faptul că este în cădere liberă.

România a controlat meciul cu autoritate, deschizând scorul încă din minutul 7, când Badiu a culcat balonul în terenul de ţintă adversă, după o fază în care ruşii au cedat presiunii.

Lemnaru şi-a trecut şi el în cont primul eseu după o lungă perioadă de pauză la naţională, iar ruşii au răspuns cu o singură lovitură de pedeapsă, astfel că România avea 14-3 la pauză.

Scorul putea fi şi mai mare dacă formaţia noastră gestiona mai bine repunerile din margine, “Stejarii” greşind şase sau şapte astfel de momente pe durata întregului meci.

Chiar şi aşa, România a continuat să se distanţeze pe tabelă în partea a doua a jocului. Două lovituri de pedeapsă şi un eseu cu înaintarea ne-au dus la 25-3 şi ne-au apropiat de punctul bonus ofensiv.

Totuşi, finalul partidei a fost unul extrem de spectaculos. Ruşii au redus din diferenţă, graţie unui eseu marcat cu înaintarea, şi au făcut o fază colectivă de toată frumuseţea, avansând cu balonul purtat la mână din 22-ul lor în cel al nostru.

Însă o nesincronizare ne-a făcut să recuperăm balonul. Am obţinut o lovitură de pedeapsă, jucată la mână, am ajuns în 22-ul adversarilor, am pierdut posesia, dar o intercepţie hoaţă a lui Rose ne-a adus în situaţie de a marca.

Uvertura de rezervă a culcat balonul într-un stil spectaculos şi a stabilit scorul final, Rusia – România 10-30. Este victoria de care aveam nevoie pentru a ne recupera moralul, dar şi un succes care ne arată că ne îndreptăm vertiginos măcar spre locul al doilea din REC şi calificarea la Cupa Mondială din 2019, în ciuda eşecului cu Germania.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv