Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

RUGBY: România spulberă echipa Belgiei și încă speră la calificarea la Cupa Mondială

Echipa de rugby a României a obținut, sâmbătă, o victorie extrem de importantă, Stejarii impunându-se, scor 62-12, în confruntarea cu Belgia de pe teren propriu.

 

Obligați să câștige pentru a rămâne în lupta pentru calificarea directă la Cupa Mondială din Japonia, de anul viitor, Stejarii au pus în valoare forța năucitoare a pachetului de înaintare și au spulberat o echipă care încă nu poate respira același aer cu noi.

Au fost nouă eseuri pentru echipa noastră dintre care o treime eseuri de penalizare venite în urma unor infracțiuni comise de belgieni în grămadă, adversarii nefăcând față presiunii.

Pentru noi au mai punctat Kuselo Moyake, de două ori, Burcea, Badiu, Umaga și Ionuț Dumitru, în timp ce Calafeteanu a punctat mult din lovituri de picior.

România așteaptă acum pasul greșit al Spaniei, care trebuie să se împiedice cu Germania, duminică, sau cu Belgia, weekendul viitor, pentru ca noi să ne calificăm direct la Cupa Mondială de anul viitor.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv