Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

S-a luptat în ring iar acum vrea să se “bată în stradă”

Daniel Ghiţă, unul dintre cei mai importanţi sportivi ai ultimilor ani – cu numeroase trofee atât la amatori, cât şi la profesionişti -, s-a transformat într-un adevărat lider al mişcărilor de protest din Bucureşti, după tragedia din Club Colectiv.

ghita

Luptătorul român se declară însă dezamăgit de aşa-zişi reprezentanţi ai galeriilor echipelor de fotbal din Bucureşti, care mai degrabă preferă “să pună botul” la banii celor interesaţi şi să anihileze protestele din Bucureşti decât să iasă în stradă solidari cu românii de rând.

“Suporterii echipelor de fotbal încearcă să domine protestul. Sunt dezamăgit cum unele partide politice îi plătesc pentru a anihila protestul românilor. Rog conducătorii galeriilor de fotbal şi suporterii să fie alături de noi, solidari! Noi vrem schimbarea asta şi pentru voi. Suntem cu toţii în doliu colectiv. Nu e normal să sărim cu toţii în sus, să ţipăm şi să stricăm protestul”, este mesajul transmis de Daniel Ghiţă.

Acuzat, la rândul său, că face anumite jocuri, luptătorul român a ţinut să precizeze că “sunt Daniel Ghiţă, sportiv de performanţă care reprezintă România cu drag peste hotare. Nu aparţin de nicio grupare politică sau ONG şi nu vreau să fiu lider sau preşedinte. Am participat şi la protestele împotriva defrişărilor pădurilor. Şi atunci am fost anihilaţi, pentru că oamenii nu au fost uniţi”.

În legătură cu vizita preşedintelui Klaus Iohannis de duminică seara, din Piaţa Universităţii, Daniel Ghiţă susţine că aceasta nu va aduce nimic nou pentru că “nu a reuşit să vorbească cu nimeni. Unii îi strigau să îi fie ruşine. De ce? Pentru că a venit să discute noi? Nu am strigat să vină să vorbească cu noi? Şi când a venit nu l-am lăsat să vorbească. Dacă vine omul la voi, lăsaţi-l să vorbească. Până şi în ring există reguli şi respect faţă de adversar”.

Daniel Ghiţă susţine că “politicienii nu vor pleca atâta vreme cât oamenii din stradă, cu suflet cinstit, nu ştiu să ceară. Oamenii au fost acuzaţi că nu ştiu ce vor, dar eu vă garantez că ştiu ce vor, dar le este teamă să ceară. Politicienii ştiu că dacă oamenii sunt intimidaţi cedează. Iar românul suprimat, batjocorit şi cu frica în oase nu mai ştie să ceară”.

“Românii trebuie să iasă în stradă”

Luptătorul român, cu peste 50 de victorii obţinute în meciuri disputate pe reguli de K1, este de părere că “românii trebuie să înţeleagă că dacă vor o schimbare trebuie să iasă în stradă”.

A fost dublu medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Muay-Thai, campion european de Muay-Thai (Germania 2000), campion K1 Tokyo (2009), campion mondial It’s Showtime (2012) şi dublu vicecampion Glory (2012, 2013).

De aproape un an şi jumătate Daniel Ghiţă nu a mai urcat în ring, din diferite motive, dar nu dezarmează şi vrea să se implice tot mai mult în viaţa socială din România, după modelul fraţilor ucraineni Vitaly şi Vladimir Klitschko.

31 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv