Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Seară nebună în UEFA Champions League. Chiricheş merge în optimi, iar Prepeliţă, Keşeru şi Moţi în 16-imile Europa League

Seară de succes, marţi, pentru cei patru fotbalişti români implicaţi în meciurile din grupele UEFA Champions League.

 

ludo

Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi, echipierii campioanei Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, Vlad Chiricheş, fundaşul lui Napoli, şi Andrei Prepeliţă, mijlocaşul lui FK Rostov, şi-au îndeplinit obiectivele avute alături de echipele lor.

De departe cel mai spectaculos rezultat a fost obţinut de bulgarii de la Ludogoreţ care au bifat un 2-2 pe terenul puternicei campioane a Franţei, Paris Saint Germain.

Mai mult, Ludogoreţ a deschis scorul încă din minutul 15 şi a condus cu 2-1 până în prelungiri, când Di Maria a stabilit scorul final. Moţi a fost integralist la bulgari, iar Keşeru a intrat pe final în locul lui Wanderson.

Egalul obţinut de Ludogoreţ, coroborat cu înfrângerea suferită de FC Basel, 1-4 acasă cu Arsenal Londra, face ca echipa bulgară să meargă în 16-imile de finală ale Europa League, iar elveţienii să părăsească Europa.

Napoli, cu Vlad Chiricheş absent din lotul de 18, avea nevoie măcar de un egal pe terenul formaţiei Benfica Lisabona pentru a merge în optimile de finală ale UEFA Champions League. Iar italienii şi-au îndeplinit misiunea cu vârf şi îndesat reuşind chiar o victorie la limită, 2-1.

În ciuda eşecului, Benfica merge şi ea în optimi, după ce Beşiktaş Istanbul a fost zdrobită în Ucraina, 0-6 cu Dinamo Kiev, la capătul unei partide în care oaspeţii au avut şi doi eliminaţi.

FK Rostov, cu Andrei Prepeliţă uitat pe banca de rezervă, avea nevoie de un egal în deplasarea de la PSV Eindhoven pentru a-şi asigura prezenţa în 16-imile de finală ale Europa League. Iar campioana Rusiei a bifat rezultatul dorit, 0-0, la capătul unei partide în care olandezii au avut aproape 70% posesia balonului, dar au şutat de doar patru ori pe spaţiul porţii adverse.

În celelalte meciuri jucate marţi seara s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Barcelona – Borussia Monchengladbach 4-0, Manchester City – Celtic Glasgow 1-1, Bayern Munchen – Atletico Madrid 1-0.

Arsenal Londra, Paris Saint Germain, Napoli, Benfica Lisabona, FC Barcelona, Manchester City, Atletico Madrid, Bayern Munchen, AS Monaco, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, Real Madrid, Leicester City şi Juventus Torino sunt cele 14 echipe deja calificate în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Miercuri seara se decid şi ultimele două echipe ce acced în optimile de finală ale celei mai importante competiţii europene intercluburi, FC Porto sau FC Copenhaga şi FC Sevilla sau Olympique Lyon.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv