Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Serena Williams, înfrângere umilitoare la San Jose

“Ştiu că pot juca de un catralion de ori mai bine, dar am multe lucruri în cap. Nu am timp să fiu şocată” – Serena Williams.
 
Serena Williams (locul 26 WTA și cap de serie nr. 6 la San Jose) a suferit una din cele mai umilitoare înfrângeri din cariera sa la WTA San Jose.
 
 
Fostul lider mondial și finalistă la Wimbledon (unde a fost învinsă de Angelique Kerber), a fost spulberată de britanica Johanna Konta într-un mod incredibil, cu 6-1, 6-0! 
 
Meciul a durat 51 de minute, iar prestația Serenei a fost de nerecunoscut. Konta a pierdut primul game, după care le-a câștigat pe următoarele 12.
 
 
Serena a declarat, la final: “Cred că ea a jucat bine în al doilea set. Nu am fost deloc tăioasă în primul set şi ea a devenit mai încrezătoare. Presupun că lucrurile au mers rău în ghemul secund după ce l-am câştigat pe primul – a fost singurul pe care l-am câştigat în acest meci. Iau totul pas cu pas. Cred că ea a jucat mai bine în acest meci decât a făcut-o în ultimele 18 luni, aşa că e extraordinar pentru ea. Ştiu că pot juca de un catralion de ori mai bine, dar am multe lucruri în cap. Nu am timp să fiu şocată de o înfrângere care nu s-ar fi întâmplat dacă aş fi fost la nivelul cel mai bun. Pot doar să fiu acolo şi să lupt, ceea ce am făcut. De asemenea, m-am mişcat mult mai bine, aşa că să iau partea pozitivă a lucrurilor, unde pot”
 
Turneul de la San Jose se dispută pe hard, face parte din categoria Premier și are premii totale în valoare de 799.000 de dolari.
 
5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv