Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Simona Halep a demolat-o pe Sam Stosur şi este în finala de la Madrid

Simona Halep face, la Mutua Madrid Open, cel mai bun turneu al sezonului.

simona-halep-avertisment.deget_

Constănţeanca s-a calificat, vineri seara, în finala competiţiei dotată cu premii în valoare de aproape 4,8 milioane de euro, după ce a măcelărit-o, scor 6-2, 6-0, pe australianca Sam Stosur.

Simona a avut nevoie de numai 51 de minute pentru a-şi adjudeca victoria la capătul unui meci fără istoric şi în care sportiva noastră a servit excepţional şi i-a lăsat doar 22 de puncte adversarei.

Simona şi-a asigurat aproape 448.000 de euro şi 650 de puncte WTA. Mai mult, constănţeanca mai are nevoie de o singură victorie, în finală, pentru a fi sigură că va urca pe locul 5 mondial de luni.

Totuşi, misiunea din ultimul act al competiţiei este una extrem de dificilă. În faţa Simonei va sta o adversară extrem de arţăgoasă, slovaca Dominika Cibulkova.

Deşi a avut nevoie de patru meciuri de câte trei seturi (în trei dintre ele a revenit de la 0-1) pentru a se califica în semifinale, Cibulkova a defilat împotriva americancei Louisa Chirico, 6-1, 6-1, într-o semifinală care a durat doar 59 de minute.

Halep şi Cibulkova s-au întâlnit de patru ori până acum, iar Dominika are 3-1 la general. Simona a bătut-o pe slovacă o singură dată, în 2012, la Bruxelles, şi a pierdut categoric ultimul meci direct, 3-6, 0-6, la Australian Open, în 2014.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv