Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Simona Halep a devenit ambasadorul unui faimos brand de mașini

Vedeta tenisului românesc feminin, Simona Halep, devine cel mai nou ambasador al Mercedes-Benz în România, alăturându-se seriei de personalități locale aliniate cu valorile mărcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu și Cătălin Ștefănescu.

Mercedes-Benz România anunță un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, ce marchează debutul campaniei locale dedicate aniversării a 50 ani de AMG.

În același timp, parteneriatul cu Simona Halep are la bază deviza Mercedes-Benz, potrivit căreia pentru a deveni cel mai bun, trebuie să trăiești excelența prin puterea exemplului.

Prin acest parteneriat fondat pe valori comune, precum sportivitate, performanță de vârf și pasiunea pentru continua dezvoltare, 

„Suntem încântați să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela ‘driving performance’ și a excelenței AMG”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz România.

“Atât Mercedes-Benz România, cât și Simona Halep au un scop comun –  The Best, iar în acest sens suntem încântați să anunțăm noul parteneriat”, a adăugat el.

Vedeta tenisului românesc a optat să conducă un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé în prima parte a anului 2017, urmând a avea la dispoziție o suită de modele AMG, pe parcursul parteneriatului de durată cu Mercedes-Benz România.

„Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indisputabil atât în furnizarea, cât și în promovarea excelenței, a performanței și a inovației. Sunt încrezătoare cu privire la această experiență incredibilă  și sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie,” a declarat Simona Halep.

50 de ani de performanță Mercedes-AMG

În 2017, compania din Affalterbach marchează cea de-a 50-a aniversare. Pe parcursul acestei jumătăți de secol, Mercedes-AMG a înregistrat multiple performanțe și a stabilit numeroase recorduri, fiind astăzi vârful de lance în materie de performanțe sportive al concernului.

În acest an aniversar, oferta Mercedes-AMG este mai cuprinzătoare și mai impresionantă ca oricând, cu peste 50 modele disponibile, de la limuzine sau versiunile estate, până la o gamă vastă de SUV-uri și coupé-uri – toate definite de conceptul driving performance.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și Simona Halep va debuta cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé, caracterizat de sportivitate, flexibilitate și performanță de vârf.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv