Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati

Simona Halep a ratat ocazia de a deveni prima jucătoare din lume care face dubla Rogers Cup – Cincinnati.

Românca a fost învinsă în finala turneului de la Cincinnati de olandeza Kiki Bertens, locul 17 mondial, sportivă care s-a impus cu 2-6, 7-6, 6-2.

Simona a început tare meciul și și-a impus punctul de vedere în primul set pe care l-a câștigat fără drept de apel.

Olandeza a atacat mai mult în setul al doilea și a început să pună probleme serioase grație loviturilor extrem de apăsate. În schimb, Simona și-a pierdut inspirația.

A fost 4-1 pentru Bertens la un moment dat și doar intervenția lui Darren Cahill a ajutat-o pe Simona să se regrupeze și să ducă meciul în tie-break.

Momentul decisiv al partidei a survenit când Simona a ratat o minge de meci la 6-5 pentru ea în tie-break. A fost punctul în care românca a cedat fizic și moral.

În decisiv, Simona a fost doar o umbră a jucătoarei care a dominat copios cele două turnee nord-americane. Nici măcar Cahill nu a mai putut să o aducă pe linia de plutire.

Simona pierde, 1-2 la seturi cu Bertens, și cedează pentru a treia oară într-o finală disputată la Cincinnati, după înfrângerile suferite cu Serena Williams, în 2015, și cu Garbine Muguruza, anul trecut.

Însă românca și-a amintit că și la nivel de Grand Slam-uri a trebuit să piardă trei finale înainte de a-și trece în cont un trofeu, astfel că, în mod tradițional, după trei finale ratate ar trebui să vină, în viitorul apropiat, și primul trofeu cucerit la Cincinnati.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv