Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Simona Halep, calificare entuziasmantă în finala de la Montreal

Simona Halep s-a calificat sâmbătă seara în finala turneului feminin de tenis de la Montreal (Canada), competiție dotată cu premii în valoare de peste 2,8 milioane de dolari.

Sportiva noastră a pus în scenă un nou joc entuziasmant și s-a impus în fața australiencei Ashleigh Barty, a 15-a favorită a competiției, scor 6-4, 6-1.

A fost un meci la discreția Simonei, românca având mici emoții doar în a doua jumătate a primului set, când Barty s-a apropiat de la 1-4 la 3-4.

A fost un meci care s-a încheiat în doar 71 de minute de joc și care i-a asigurat Simonei 585 de puncte WTA și un cec în valoare de 252.425 de dolari.

În finală, Simona dă piept cu învingătoarea dintre americanca Sloane Stephens, a treia favorită a competiției, și Elina Svitolina, din Ucraina, cap de serie numărul 5.

Românca are palmares pozitiv cu americanca Stephens, sportivă pe care a învins-o de șase ori în cele opt meciuri directe și în fața căreia nu a mai pierdut din 2013, de la Australian Open, dar este condusă cu 4-2 la victorii în meciuri directe de Svitolina, sportivă care a surclasat-o în ultimele trei meciuri directe, 6-0, 6-4 în finala de la Roma, din acest an, 6-3, 6-4 la Singapore, anul trecut, la Turneul Campioanelor, și 6-1, 6-1 în semifinalele de la Toronto de anul trecut.

48 Shares