Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Simona Halep, calificare entuziasmantă în finala de la Montreal

Simona Halep s-a calificat sâmbătă seara în finala turneului feminin de tenis de la Montreal (Canada), competiție dotată cu premii în valoare de peste 2,8 milioane de dolari.

Sportiva noastră a pus în scenă un nou joc entuziasmant și s-a impus în fața australiencei Ashleigh Barty, a 15-a favorită a competiției, scor 6-4, 6-1.

A fost un meci la discreția Simonei, românca având mici emoții doar în a doua jumătate a primului set, când Barty s-a apropiat de la 1-4 la 3-4.

A fost un meci care s-a încheiat în doar 71 de minute de joc și care i-a asigurat Simonei 585 de puncte WTA și un cec în valoare de 252.425 de dolari.

În finală, Simona dă piept cu învingătoarea dintre americanca Sloane Stephens, a treia favorită a competiției, și Elina Svitolina, din Ucraina, cap de serie numărul 5.

Românca are palmares pozitiv cu americanca Stephens, sportivă pe care a învins-o de șase ori în cele opt meciuri directe și în fața căreia nu a mai pierdut din 2013, de la Australian Open, dar este condusă cu 4-2 la victorii în meciuri directe de Svitolina, sportivă care a surclasat-o în ultimele trei meciuri directe, 6-0, 6-4 în finala de la Roma, din acest an, 6-3, 6-4 la Singapore, anul trecut, la Turneul Campioanelor, și 6-1, 6-1 în semifinalele de la Toronto de anul trecut.

48 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv