Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Simona Halep, calificare fără emoţii în sferturile de finală de la Bucureşti

Cotată cu prima şansă la câştigarea turneului feminin de tenis de la Bucureşti, competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari, Simona Halep s-a calificat fără emoţii în faza sferturilor de finală.

halep

Sportiva noastră a trecut, cu 6-4, 6-3, de bulgăroaica Isabela Şinikova, jucătoare venită din calificări, după un meci în care diferenţa de valoare a fost evidentă în favoarea Simonei, deşi constănţeanca nu a evoluat nici pe departe la potenţialul maxim.

Victoria Simonei îi asigură 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 5.900 de dolari. Din păcate, Halep a rămas singura româncă în competiţie.

Monica Niculescu a fost învinsă, cu 6-4, 6-3, de slovena Polona Hercog, iar Patricia Maria Ţig a pierdut, scor 2-6, 2-6, disputa cu Anastasija Sevastova, a şaptea favorită a turneului.

Pentru Simona urmează, vineri, un meci extrem de interesant cu Danka Kovinic, din Muntenegru, care joi a trecut, 6-3, 6-2, de rusoaica Polina Leykina. Simona şi Danka nu s-au mai întâlnit până acum.

Şi în competiţia de dublu România mai are o singură reprezentantă, Alexandra Cadanţu şi poloneza Katarzyna Piter urmând să dea piept, în semifinale, cu Isabela Şinikova şi Renata Voracova sau cu Paula Kania şi Barbora Krejcikova.

Andreea Mitu şi poloneza Alicja Rosolska au fost eliminate în sferturi, după ce au pierdut, cu 15-17, super-tiebreak-ul cu Jessica Moore şi Varatchaya Wongteanchai.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv