Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Simona Halep, calificare fără probleme în turul III de la Miami

Simona Halep, a cincea favorită a turneului feminin de tenis de la Miami, s-a calificat, joi seara, în turul al III-lea.

halep

Sportiva noastră a trecut, cu 6-3, 7-5, de rusoaica Daria Kasatkina şi va da piept, în 16-imi, cu nemţoaica Julia Goerges, sportivă care a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune, cu 3-6, 6-1, 6-4, împotriva australiencei Samantha Stosur, cap de serie numărul 26.

Simona a avut nevoie de circa 90 de minute pentru a trece de Kasatkina şi putea încheia şi mai rapid conturile, dacă nu se enerva în urma unei decizii a arbitrilor spre finalul setului al doilea. Constănţeanca a avut 5-2 în actul al doilea, dar după respectivul moment de uluială a pierdut trei game-uri la rând.

Simona şi Julia Goerges s-au întâlnit de două ori până acum, victoriile fiind împărţite. Însă trebuie precizat că duelul de la Miami va prefaţa, practic, confruntarea România – Germania din aprilie, din FED CUP.

În turul al treilea de la Miami ar putea ajunge şi alte două sportive din România. Irina Begu urmează să joace cu nemţoaica Sabine Lisicki, favorita numărul 29, iar Monica Niculescu va evolua împotriva chinezoaicei Shuai Peng.

Spre deosebire de Simona Halep, Serena Williams, principala favorită de la Miami, s-a urnit mai greu şi a avut nevoie de trei seturi, 6-3, 5-7, 6-2, pentru a trece de Christina McHale.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv