Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Simona Halep, calificare spectaculoasă în semifinalele de la Wuhan

Cotată cu șansa a patra la câștigarea trofeului pus în joc, Simona Halep s-a calificat, joi, în semifinalele turneului feminin de tenis de la Wuhan (China), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 2,6 milioane de dolari.

halep

Sportiva noastră a făcut senzație în confruntarea cu Madison Keys, locul 9 mondial și marea speranță a americanilor în tenisul feminin de câmp.

Simona a avut nevoie de numai 71 de minute pentru a se impune, scor 6-4, 6-2, și a obține calificarea în penultimul act al competiției. Constănțeanca și-a asigurat, astfel, 350 de puncte WTA, un cec în valoare de aproape 118.000 de dolari, dar și calificarea la Turneul Campioanelor, competiție ce încheie sezonul.

Pentru Simona urmează, în semifinale, un meci complicat cu învingătoarea dintre cehoaica Petra Kvitova, locul 16 mondial și sportivă care a eliminat-o în optimi pe Angelique Kerber, liderul mondial, și britanica Johanna Konta, locul 13 mondial și sportivă care a bătut-o în optimi pe Carla Suarez Navarro, a opta jucătoare a lumii.

Halep are 3-0 la meciuri directe cu Kvitova (6-4, 3-6, 6-3 anul acesta, la Cluj) și 0-1 cu Johanna Konta, în fața căreia a pierdut chiar anul trecut, la Wuhan, 3-6, 6-3, 5-7.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv