Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Simona Halep e în optimi la Wuhan, după abandonul Irinei Begu

Cotată cu șansa a patra la câștigarea trofeului pus în joc, Simona Halep s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Wuhan (China), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 2,6 milioane de dolari.

halep

Simona a profitat, luni, de abandonul Irinei Begu într-un moment în care Halep conducea, scor 6-3, 2-0, în meciul 100% românesc din China.

Irina a acuzat dureri la spate, a primit asistență medicală în pauza dintre seturi, dar nu a putut să-și revină și a pierdut, astfel, al șaselea meci din șase jucate împotriva Simonei.

Irina rămâne cu 13.790 de dolari și 60 de puncte WTA, în timp ce Simona și-a asigurat 105 puncte WTA și un cec în valoare de 26.900 de dolari.

Interesant este că, în optimi, Halep ar putea da piept cu Yaroslava Șvedova, jucătoare din Kazahstan antrenată de Victor Ioniță. Șvedova joacă marți, în 16-imi, cu italianca Roberta Vinci, a 13-a favorită a turneului.

Simona și-a egalat rezultatul de anul trecut, de la Wuhan, când s-a oprit în optimi, fiind eliminată de Johanna Konta, jucătoare care atunci venea din calificări.

La prima vedere, Halep va avea un meci dificil în optimi, indiferent că dă piept cu Șvedova sau Vinci. Simona a pierdut singurul meci disputat până acum în fața Șvedovei, 4-6, 2-6 la Jocurile Olimpice din 2012, și are 4-2 în meciurile directe cu Roberta Vinci câștigând ultimele trei partide, meciuri în care a cedat doar 11 game-uri.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv