Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Simona Halep joacă finala de la Cincinnati. Ar putea intra în istoria tenisului

Simona Halep s-a calificat sâmbătă seara în finala turneului feminin de tenis de la Cincinnati (SUA), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 2,9 milioane de dolari.

Simona a pus în scenă o nouă evoluție remarcabilă și a învins-o clar, scor 6-3, 6-4, pe Aryna Sabalenka, din Belarus, o jucătoare aflată pe locul 34 mondial, dar care până la semifinale le învinsese pe Johanna Konta, Karolina Plișkova, Caroline Garcia și Madison Keys.

Simona a controlat tactic jocul, ca de obicei, și și-a scos din sărite adversara, care a început să greșească foarte mult din momentul în care și-a dat seama că îi reveneau toate mingiile trimise peste fileu.

Simona și-a asigurat 585 de puncte WTA și un cec în valoare de 262.364 de dolari. Ea va lupta cu olandeza Kiki Bertens (3-6, 6-4, 6-2 cu Petra Kvitova) pentru a-și trece în cont al doilea titlu consecutiv.

Cel mai important aspect este că Simona ar putea intra în istoria tenisului drept prima jucătoare din lume ce reușește să câștige la rând turneele de la Montreal și Cincinnati.

Iar specialiștii, în frunte cu Darren Cahill, antrenorul Simonei, consideră că sportiva noastră este la cel mai înalt nivel posibil și poate domina tenisului feminin dacă reușește să controleze uzura.

16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv