Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CSM are o nouă conducere: Lia Savonea – președinte și George Solomon – vicepreședinte / CAB: Lazăr a cerut sesizarea CCR pe mutarea procesului de la Curtea de Apel Alba Iulia

Breaking News:
 

Simona Halep joacă finala de la Cincinnati. Ar putea intra în istoria tenisului

Simona Halep s-a calificat sâmbătă seara în finala turneului feminin de tenis de la Cincinnati (SUA), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 2,9 milioane de dolari.

Simona a pus în scenă o nouă evoluție remarcabilă și a învins-o clar, scor 6-3, 6-4, pe Aryna Sabalenka, din Belarus, o jucătoare aflată pe locul 34 mondial, dar care până la semifinale le învinsese pe Johanna Konta, Karolina Plișkova, Caroline Garcia și Madison Keys.

Simona a controlat tactic jocul, ca de obicei, și și-a scos din sărite adversara, care a început să greșească foarte mult din momentul în care și-a dat seama că îi reveneau toate mingiile trimise peste fileu.

Simona și-a asigurat 585 de puncte WTA și un cec în valoare de 262.364 de dolari. Ea va lupta cu olandeza Kiki Bertens (3-6, 6-4, 6-2 cu Petra Kvitova) pentru a-și trece în cont al doilea titlu consecutiv.

Cel mai important aspect este că Simona ar putea intra în istoria tenisului drept prima jucătoare din lume ce reușește să câștige la rând turneele de la Montreal și Cincinnati.

Iar specialiștii, în frunte cu Darren Cahill, antrenorul Simonei, consideră că sportiva noastră este la cel mai înalt nivel posibil și poate domina tenisului feminin dacă reușește să controleze uzura.