Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Simona Halep, operaţia care o costă minim 900 de puncte

Dezamăgită de parcursul slab înregistrat în circuitul australian, Simona Halep a decis să-l asculte pe fostul mare campion Ilie Năstase şi să-şi rezolve problemele medicale pe care le are.

halep

Afectată de o infecţie agresivă a căilor respiratorii, Simona Halep a stat mai bine de şase săptămâni pe antibiotice, dar chiar şi aşa nu a reuşit să evolueze la capacitate maximă, astfel că a fost eliminată încă din primul tur la Australian Open.

Şi cum desele călătorii cu avionul şi-au pus şi mai mult amprenta asupra sănătăţii jucătoarei de tenis, Simona a anunţat, sâmbătă, că se va opera la nas.

Se preconizează o absenţă din circuit de aproximativ o lună şi jumătate, astfel că Simona va pierde meciul de FED CUP cu Cehia de la Cluj, dar şi încă cel puţin un turneu important, respectiv cel de la Dubai.

Şi cum anul trecut a ieşit campioană în Emirate, asta înseamnă că Simona va pierde cel puţin 900 de puncte WTA din cauza operaţiei pe care urmează să o suporte.

Românca este încrezătoare că va fi prezentă pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, unde are de apărat un alt titlu câştigat anul trecut. Totuşi, Simona nu vrea să rişte şi spune că va juca în SUA doar în cazul în care va fi 100% pregătită, chiar dacă sunt în joc alte 1.000 de puncte WTA.

Constănţeanca încearcă, totuşi, să-şi păstreze optimismul şi consideră că, odată scăpată de problemele de sănătate şi, mai ales, de cele cu respiraţia, va avea forţa necesară pentru a reveni în top şi a oferi cel mai bun tenis al ei.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv