Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wuhan

Simona Halep (cap de serie numărul 4) s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Wuhan (China), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 2,6 milioane de dolari.

halep

La o zi după ce a împlinit 25 de ani, Simona și-a făcut un frumos cadou, respectiv o victorie obținută lejer împotriva Yaroslavei Șvedova (Kazahstan).

Constănțeanca s-a impus cu un dublu 6-3, după un meci care a durat 76 de minute, și și-a asigurat 190 de puncte WTA și un cec în valoare de 54.230 de dolari.

În sferturi, Simona va da piept cu americanca Madison Keys (locul 9 mondial), sportivă care a trecut miercuri, scor 6-1, 4-6, 6-4, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 28 mondial și sportivă prezentată drept noua Maria Șarapova.

Halep și Keys s-au mai întâlnit de patru ori până acum, iar Simona a câștigat trei meciuri directe. Americanca s-a impus în primul meci direct, la Sydney, în 2014, iar Simona a bătut-o de trei ori de atunci, dar de fiecare dată foarte greu (5-7, 6-0, 6-1 la Roma, în 2014, 6-7, 6-4, 6-3 la Wimbledon, anul acesta, și 7-6, 6-3 în finala de la Montreal, tot anul acesta).

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv