Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Simona Halep s-a umplut de bani. A luat peste 4,5 milioane de dolari în 2015!

Deşi în 2015 a alternat prestaţiile bune cu cele mai puţin bune, Simona Halep a bifat cel mai mare câştig din carieră.

sursa foto: Facebook Simona Halep
sursa foto: Facebook Simona Halep

Constănţeanca a câştigat doar trei turnee, Shenzen, Dubai şi Indian Wells, dar a prins finală la Toronto şi Cincinnati şi semifinală la US Open, astfel că a ajuns la un câştig total, doar din tenis, de 4.568.127 de dolari.

Este anul cu cele mai mari câştiguri pentru sportiva noastră, depăşită la nivel global doar de Serena Williams. În ciuda diferenţei de vârstă, Simona încă nici măcar nu poate visa la performanţele americancei.

Serena a câştigat de peste două ori mai mulţi bani decât Simona, încheind anul cu un total de 10.582.642 de dolari. Iar dovada că Serena stă deja pe un munte de bani este că americanca deţine recordul în materie de câştiguri, ea obţinând în 2013, doar din tenis, aproape 12,4 milioane de dolari, adică mai mult decât a obţinut Simona până acum în întreaga carieră.

Totuşi, pe 2015, Simona se uită de sus la jucătoare de top, dacă ne gândim că Maria Şarapova a câştigat doar aproape 4 milioane de dolari, iar Flavia Pennetta s-a oprit la doar 4,4 milioane de dolari, deşi a bifat marele premiu de la US Open în calitate de campioană.

Mai mult, trebuie remarcat că Simona este una dintre puţinele jucătoare de top care au obţinut bani din participări la turnee de dublu mixt. Însă aici ideea este că românca şi-a propus să încerce să câştige o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio, în proba de dublu mixt, alături de Horia Tecău.

Ajunsă la 35 de ani, elveţianca Martina Hingis a câştigat şi ea o mică avere în 2015, aproape 1,8 milioane de dolari, deşi a evoluat exclusiv în turnee de dublu feminin şi dublu mixt, unde premiile sunt mult mai mici.

În altă ordine de idei, Simona Halep a anunţat că va reveni în activitate odată cu participarea sa la turneul de la Sydney, programat să înceapă pe 8 ianuarie.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv