Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Simona Halep, surclasată pentru a doua oară într-un an de Shuai Zhang

Chinezoaica Shuai Zhang a devenit un adevărat coșmar pentru Simona Halep, după ce a bătut-o clar, pentru a doua oară la rând, pe sportiva noastră în mai puțin de un an.

imaginile-transformarii-simonei-halep-ce-a-incercat-sa-faca-tiriac-in-loja-in-timp-ce-simona-ceda-nervos_6_size6

După ce la Australian Open, în primul tur, Zhang a bătut-o pe Simona, cu 6-4, 6-3, la Beijing, în optimi, chinezoaica nu i-a dat nicio șansă sportivei noastre, impunându-se cu 6-0, 6-3, la capătul unei partide care a durat doar o oră.

A fost un meci la discreția chinezoaicei, care în primul set nu i-a lăsat decât nouă puncte Simonei, românca servind extrem de prost. În actul al doilea, Halep a avut ocazia să se distanțeze în momentul în care a avut 3-2 și serviciul, dar nu a reușit să gestioneze situația și s-a înclinat în fața unei sportive mult mai în formă în acest moment.

Eliminarea suferită în optimi face ca Simona să rămână cu 120 de puncte WTA și aproape 63.000 de dolari. Paradoxal, sportiva noastră va urca un loc în ierarhia WTA de luni, urmând a deveni noul număr 4 mondial.

China Open, de la Beijing, a fost și este o competiție cu adevărat problematică pentru favorite. În afară de Simona Halep, care era considerată cap de serie numărul 4, au mai fost eliminate în optimi liderul mondial, Angelique Kerber, dar și Garbine Muguruza, favorita numărul 2 a competiției, sau Karolina Plișkova, ajunsă pe locul 6 mondial.

În schimb, Petra Kvitova continuă seria de evoluții foarte bune începută săptămâna trecută, la Wuhan, iar în sferturi, pe lângă Shuai Zhang, vom avea și alte outsidere precum Daria Gavrilova, Johanna Konta, Elina Svitolina sau învingătoarea dintre Alize Cornet și Yaroslava Șvedova.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv