Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Sorana Cîrstea, cel mai bun rezultat din ultimii ani. Este în sferturi la Madrid!

După Irina Begu şi Simona Halep, Sorana Cîrstea a obţinut şi ea, miercuri, calificarea în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Madrid, competiţie dotată cu premii în valoare de aproape 4,8 milioane de euro.

sorana

Ajunsă pe tabloul principal graţie unui wild-card, Sorana profită la maxim de şansa avută şi face cel mai bun turneu al ei din ultimii ani, perioadă neagră în care a fost măcinată de probleme medicale şi chiar de gândul unei eventuale retrageri.

După ce le-a răpus pe Jelena Jankovic şi Danka Kovinic, Sorana a obţinut, miercuri, o nouă victorie fără set pierdut, deşi în faţa ei a stat Laura Siegemund, o jucătoare în mare formă şi care a jucat finală la Stuttgart, după ce în optimi a surclasat-o pe Simona Halep.

La capătul unui meci de luptă, Sorana şi-a păstrat calmul şi s-a impus în două ore şi şase minute, învingând-o pe Laura Siegemund cu 6-4, 7-6.

Sportiva noastră este a treia româncă ce ajunge în sferturile de finală ale Mutua Madrid Open, după Irina Begu şi Simona Halep, şi îşi adjudecă şi ea 215 puncte WTA şi aproape 115.000 de euro. Graţie acestui rezultat, Sorana Cîrstea are mari şanse să revină în TOP 100 mondial şi să spere că va prinde tabloul principal la Roland Garros, chiar dacă în sferturile de la Madrid urmează să dea piept cu Dominika Cibulkova.

Programul zilei de la Madrid se va încheia cu partida dintre Patricia Maria Ţig şi americanca Madison Keys. Sportiva noastră poate completa careul de românce ajunse în sferturile de la Mutua Madrid Open.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv