Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Sorana Cîrstea, încă o victorie mare la Australian Open şi se pregăteşte pentru optimi de finală

Sorana Cîrstea, singura sportivă din România rămasă în competiţia de simplu de la Australian Open, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale primului Grand Slam de tenis al anului.

 

sorana

Cotată cu şansa a doua în confruntarea cu americanca Alison Riske, finalista de la Shenzhen, Sorana nu a luat în seamă calculele hârtiei, şi-a făcut jocul extrem de agresiv şi nu i-a dat nicio şansă adversarei, mai ales în primul act, adjudecat cu 6-2, după 35 de minute.

În actul al doilea, Sorana a intrat mai greu în joc şi i-a permis adversarei să se distanţeze. Din fericire, sportiva noastră a avut puterea necesară pentru a reveni şi a câştiga setul la tiebreak.

A fost 6-2, 7-6 pentru Sorana, după 90 de minute de joc, şi românca şi-a depăşit cea mai bună performanţă de la Australian Open.

Aflată pe locul 78 mondial înainte de startul competiţiei, Sorana şi-a asigurat un cec în valoare de circa 200.000 de dolari şi 240 de puncte WTA care o vor ajuta să se apropie de topul celor mai bune 50 de jucătoare ale lumii.

Pentru Sorana urmează, în optimi, un meci mult mai complicat cu învingătoarea dintre Garbine Muguruza (Spania, cap de serie numărul 7) şi Anastasija Sevastova (Letonia, favorita numărul 32).

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv