Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Sorana Cîrstea joacă semifinală la Rio

La aproape trei ani de la ultimul mare rezultat, finala cu Serena Williams pierdută la Toronto, Sorana Cîrstea dă semne de revenire.

sori

După ce a făcut senzaţie în două sau trei turnee ITF din America de Sud, sportiva noastră a obţinut un wild-card pentru turneul WTA de la Rio de Janeiro şi a ajuns până în semifinalele competiţie de 250.000 de dolari.

Ba chiar Sorana a predat lecţii de tenis la Rio, reuşind un 7-5, 7-6 cu Polona Hercog, în optimi, şi un senzaţional 6-1, 6-2 cu Danka Kovinic, locul 50 mondial, în sferturi.

Sorana şi-a asigurat 11.500 de dolari şi 110 puncte WTA, puncte care o vor ajuta să revină între primele 150 de jucătoare ale lumii. Însă bucureşteanca abia a recăpătat plăcerea de a juca tenis şi, evident, vrea mai mult. Următoarea sa adversară este americanca Shelby Rogers. În cealaltă semifinală se întâlnesc Francesca Schiavone şi Petra Martic.

Fost locul 21 mondial în august 2013, Sorana dă senzaţie că are puterea să revină acolo unde îi este locul.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv