Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Surorile Williams se întâlnesc în finala de la Australian Open

Pentru prima dată după aproape şapte ani şi jumătate surorile Serena şi Venus Williams se vor înfrunta în finala unui turneu de tenis.

serenavenus

Cele două sportive s-au calificat, joi, fără mari probleme în ultimul act de la Australian Open, chiar dacă Venus Williams a pierdut primul set al confruntării cu Coco Vandeweghe.

Venus a revenit magistral şi s-a impus, 6-7, 6-2, 6-3, în timp ce Serena a surclasat-o pe Mirjana Lucic Baroni, scor 6-2, 6-1.

Surorile Serena şi Venus Williams nu s-au mai întâlnit într-o finală de turneu din 2009, respectiv din ultimul act al Turneului Campioanelor. Atunci, Serena s-a impus, 5-7, 6-4, 7-6. De atunci, cele două sportive s-au mai întâlnit de patru ori, iar Serena s-a impus în trei rânduri.

Per total, Serena şi Venus Williams au jucat 27 de meciuri una împotriva celeilalte, Serena adjudecându-şi 16 dintre partide. Interesant este faptul că prima dată cele două sportive s-au înfruntat chiar la Australian Open, în turul II al ediţiei din 1998, Venus impunându-se atunci, 7-6, 6-1.

Turneul de la Melbourne le prieşte celor două tenismene, care au mai jucat finala în 2003, când s-a impus Serena, 7-6, 3-6, 6-4. Serena a jucat şapte finale la Australian Open şi le-a câştigat pe toate, cu excepţia celei de anul trecut. Venus Williams a jucat o singură finală, cea pierdută în 2003, în faţa Serenei, dar a ajuns de nouă ori măcar până în faza sferturilor de finală.

89 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv