Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Tăriceanu așteaptă sentința definitivă a ÎCCJ în dosarul mărturiei mincinoase și favorizării infractorului / EXTERNE: Actorul de comedie Zelenski a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina / POLITICĂ: Șeful DGA o acuză pe Carmen Dan că a mințit la debarcarea lui Tudose / 

Breaking News:
 

Surpriză de proporții! Lucas Gerch a câștigat turneul de tenis de la Iași

Clubul Sportiv CFR Iași a găzduit în această săptămână un turneu de tenis dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Iar competiția s-a încheiat duminică cu o surpriză de proporții. Neamțul Lucas Gerch, jucător venită din calificări și care ocupă abia locul 1.592 în clasamentul ATP, s-a impus în finala cu rusul Kirill Kivațev, jucător care, la 20 de ani, a cochetat deja cu locul 700 mondial.

A fost 6-4, 6-2 pentru Gerch, după un meci care a curs într-o singură direcție, neamțul încununându-și astfel o săptămână perfectă în care a cedat un singur set, deși a avut în față inclusiv jucători precum Nicolae Frunză, favorit 7, sau belgianul Maxime Pauwels, cap de serie numărul 3.

A fost primul trofeu cucerit de Gerch în carieră, neamțul de 23 de ani chiar renunțând acum doi ani să mai joace tenis din cauza unor probleme personale.

La dublu s-au impus argentinienii Franco Egea și Gabriel Hidalgo. Favoriți 1, ei au trecut în finală, scor 6-2, 6-2, de românii Vasile Antonescu și Petru Alexandru Luncanu.

0 Shares