Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Surprize de proporții în UEFA Champions League

Marți seara s-au jucat primele meciuri din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League.

Iar runda a fost dominată de rezultate neașteptate, în ciuda faptului că mai multe formații porneau drept favorite clare la prima vedere.

Cea mai mare surpriză s-a produs la Moscova, acolo unde ȚSKA s-a impus, cu 1-0, în confruntarea cu Real Madrid, nimeni alta decât deținătoarea trofeului și formația care a dominat această competiție în ultimii ani.

Vlasic a marcat încă din minutul 2, pentru gazde, iar apoi Realul a dominat, dar a făcut-o steril, semn că madrilenii încă nu și-au descoperit noul om de gol după plecarea lui Cristiano Ronaldo.

O altă surpriză s-a produs la Munchen, acolo unde Bayern, una dintre formațiile cu pretenții, a făcut doar 1-1 acasă cu Ajax Amsterdam.

Mai mult, olandezii au ratat câteva ocazii uriașe care le puteau asigura o victorie istorică pe Allianz Arena.

Și egalul dintre Manchester United și Valencia, 0-0, a surprins pe multă lume, chiar dacă englezii nu traversează cea mai bună perioadă sub comanda lui Jose Mourinho.

Hoffenheim a fost și ea la un pas de a da lovitura, însă nemții au fost obligați în cele din urmă să se recunoască învinși. Hoffenheim – Manchester City s-a terminat 1-2, după ce Belfodil a deschis scorul pentru gazde încă din minutul 1, Aguero a egalat rapid, iar David Silva a adus o victorie nesperată englezilor cu un gol înscris tocmai în minutul 87.

AS Roma și Juventus Torino și-au respectat blazonul. Romanii au făcut scor cu Viktoria Plzen, 5-0, după un meci în care Dzeko a reușit o triplă. Dybala a reușit și el un hattrick, iar Juventus, fără Cristiano Ronaldo, suspendat, s-a impus, cu 3-0, împotriva elvețienilor de la Young Boys Berna.

În celelalte meciuri ale serii, Benfica Lisabona s-a impus cu om în minus la Atena, 3-2 cu AEK, iar Olympique Lyon și Șahtior Donețk au încheiat la egalitate, 2-2, după ce oaspeții aveau 2-0 în minutul 70, grație unei duble semnate de Junior Moraes.

Situația este extrem de echilibrată în grupele E, F, G și H, doar Juventus Torino reușind să bifeze până acum 6 puncte din 6 posibile.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv