Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Surprize de proporţii la Miami. Principalele adversare ale Simonei Halep, în frunte cu Serena Williams, au fost eliminate!

Început furtunos de săptămână la Openul de la Miami, Serena Williams şi Agnieszka Radwanska, două dintre marile favorite ale competiţiei feminine, fiind eliminate încă din optimi.

serena

Învingătoare, cu 6-3, 6-4, în meciul cu Heather Watson din optimi, Simona Halep se pregătea de confruntări de foc în fazele superioare ale turneului de la Miami.

Dar Zeul Tenisului a fost de partea sa, de această dată, astfel că Agnieszka Radwanska, favorita numărul 3 şi posibila adversară din sferturi, dar mai ales Serena Williams, cap de serie numărul 1 şi posibila adversară din semifinale, au părăsit turneul înainte de a da ochii cu constănţeanca noastră.

Radwanska a avut 1-0 la seturi cu elveţianca Timea Bacsinszky, dar nu a rezitat presiunii puse de adversară şi a cedat, 6-2, 4-6, 2-6.

Confruntarea dintre Serena Williams şi rusoaica Svetlana Kuzneţova este, însă, una de povestit nepoţilor. Americanca şi-a adjudecat greu primul set, 7-6, dar apoi a început să comită greşeală după greşeală, fiind de nerecunoscut.

Kuzneţova câştigă, 6-7, 6-1, 6-2, la capătul unui meci pe care Serena l-a încheiat cu 51 de greşeli neforţate şi nouă duble greşeli.

În aceste condiţii, Simona Halep va da piept cu Bacsinszky, în sferturi, şi ar putea da cu învingătoarea dintre Kuzneţova şi Makarova ori Svitolina în semifinale.

Din păcate, Monica Niculescu a fost eliminată în optimi, 2-6, 2-6, cu Johanna Konta. Irina Begu urmează să joace cu Madison Keys.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv