Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Alexandra Dulgheru, ultima sportivă din România calificată pe tabloul principal de la București

La Arenele BNR are loc, în această săptămână, o nouă ediție a turneului feminin de tenis intitulat BRD Bucharest Open.

sursa foto Facebook Alexandra Dulgheru

Șase sportive din România au fost implicate în meciurile din calificări de la simplu, însă doar una dintre ele, Alexandra Dulgheru, a reușit să treacă de această fază a competiției.

Pentru a accede pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open, “Piti” Dulgheru a fost obligată să joace două meciuri într-o singură zi, dar ea a trecut cu bine de aceste examene învingându-le pe italianca Jasmine Paolini, cap de serie numărul 1, scor 6-3, 4-6, 6-4, și pe Daniela Seguel, din Chile, cap de serie numărul 5, scor 6-3, 6-2.

Șase sportive din România erau deja calificate pe tabloul principal, respectiv Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Irina Bara, Jacqueline Cristian și Elena Gabriela Ruse.

Două dintre aceste sportive vor intra în focuri luni seara, când Irina Bara dă piept cu Alexandra Sasnovich, din Belarus, iar Jacqueline Cristian încheie programul cu meciul contra Katerinei Kozlova, din Ucraina.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv