Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Ana Bogdan câștigă clar duelul cu Sorana Cîrstea și ajunge în optimi la BRD Bucharest Open

România are deja două sportive calificate în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la București.

Ana Bogdan

După ce Jacqueline Cristian a profitat din plin de wild-card-ul primit și a trecut luni seara, în trei seturi, de Katerina Kozlova (Ucraina), scor 4-6, 6-4, 6-2, Ana Bogdan a ajuns și ea în turul al doilea de la BRD Bucharest Open.

Sportiva de 24 de ani, din Sinaia, a câștigat la pas derbiul românesc de marți, impunându-se cu 6-4, 6-2 în confruntarea cu Sorana Cîrstea, la capătul unui duel care a durat 96 de minute.

Ana Bogdan și-a asigurat 30 de puncte WTA și 3.310 dolari, ea urmând să dea piept în turul al doilea cu Cagla Buyukakcay, din Turcia, care a învins-o greu luni seara pe Polona Hercog, scor 4-6, 6-3, 7-6.

Alte trei românce se bat marți seara pentru a ajunge în faza optimilor de finală, programul cuprinzând partide precum Irina Begu – Ivana Jorovic, Elena Gabriela Ruse – Isabella Șinikova și Alexandra Dulgheru – Sesil Karatancheva.

În optimi am putea avea un nou duel românesc, Irina Begu – Jacqueline Cristian, dar am putea vedea și un duel extrem de interesant între Elena Gabriela Ruse și Carla Suarez Navarro, din Spania, a doua favorită a competiției.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv