Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Andreea Mitu își ia revanșa cu Miriam Bulgaru și joacă a patra finală în opt zile

Andreea Mitu, una dintre cele mai bune tinere talente din tenisul feminin românesc în urmă cu câțiva ani, și-a luat în vara anului trecut un an de pauză pentru a naște.

 

Andreea Mitu

De curând, sportiva de 26 de ani a revenit în circuit și a făcut-o în stil mare. După o înfrângere accidentală la meciul de redebut, cu Aneta Kladivova, la Kaposvar, Andreea a bifat patru finale în decurs de opt zile.

Vinerea trecută, Andreea a câștigat turneul de dublu de la Curtea de Argeș. Ea și americanca Elizabeth Mandlik au trecut, cu 6-4, 7-5, de surorile italience Anna și Bianca Turati.

Sâmbăta trecută, la doar al doilea turneu de la revenire, Andreea a jucat finala de simplu la Curtea de Argeș. A cedat, scor 4-6, 5-7, în confruntarea cu Miriam Bulgaru, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc la momentul actual.

Săptămâna aceasta, Andreea s-a mutat cu arme și bagaje la turneul de 15.000 de dolari de la Focșani. Iar vineri, în semifinale, a reușit să-și ia revanșa față de Miriam Bulgaru.

A fost 6-4, 6-2, după 90 de minute de joc spectaculos, dar la capătul unui meci în care plusul de experiență a transformat-o pe Andreea în vioara întâi a partidei.

Sâmbătă, sportiva antrenată de Laurent Garcia joacă în ultimul act al competiției de la Focșani împotriva Oanei Simion, a doua favorită a competiției.

Oana Simion, 22 de ani, locul 460 mondial, a trecut în penultimul act al competiției de Irina Fetecău, cap de serie numărul 3, scor 6-4, 7-6.

A fost al treilea meci complicat din cele patru jucate de Oana Simion la Focșani. Ea a mai avut probleme atât cu Alexandra Maria Stăiculescu în primul tur, 7-5, 5-7, 6-3, dar și cu Bianca Turati, în sferturi, 1-6, 7-6, 6-4.

Culmea este că, până la finala de sâmbătă, Andreea Mitu și Oana Simion vor evolua vineri seara în finala de dublu de la Focșani.

Cele două sportive fac echipă și vor da piept cu favoritele 4, Selma Cadar și rusoaica Anastasia Kharitonova.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv