Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

TENIS: Andreea Roșca joacă finala la Torino

Andreea Roșca, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, s-a calificat, vineri, în finala turneului feminin de tenis de la Torino (Italia), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Sportiva noastră, care, la 19 ani, se apropie deja cu pași mari de topul celor mai bune 200 de jucătoare ale lumii, a trecut vineri, fără probleme, de rusoaica Polina Leykina, scor 6-2, 6-1.

Andreea a avut nevoie de doar 65 de minute pentru a depăși o adversară mai experimentată. Leykina urmează să împlinească 24 de ani, a ocupat locul 184 mondial și are la activ nouă turnee ITF câștigate de-a lungul carierei.

Andreea, dacă se impune în finala de sâmbătă, își va trece în cont al cincilea turneu ITF câștigat în acest an și al șaptelea câștigat în întreaga carieră, dar ar fi primul turneu de 25.000 de dolari pe care îl câștigă, ea impunându-se până acum doar la turnee de 15.000 de dolari.

În ultimul act al competiției, Andreea Roșca, favorita 4 a turneului, dă piept cu o altă jucătoare extrem de tânără, slovena Kaja Juvan, 17 ani, locul 261 mondial și favorită 5 la turneul de la Torino.

Kaja Juvan a trecut în semifinale, scor 6-4, 6-1, de Anastasia Zarycka, din Cehia. În ciuda vârstei fragede, Kaja Juvan a câștigat deja patru turnee ITF de-a lungul carierei, inclusiv două de 25.000 de dolari, ambele anul acesta, la Balaton, în Ungaria, și la Ystad, în Suedia.