Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Andreea Roșca joacă în finala de la Ystad

Andreea Roșca, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, își continuă parcursul foarte bun din ultimii aproape doi ani.

Vineri, sportiva de doar 19 ani, aflată pe locul 289 mondial, s-a calificat în finala turneului feminin de tenis de la Ystad (Suedia), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Andreea Roșca s-a impus cu 6-2, 7-5, în confruntarea cu Anna Danilina, din Kazahstan, jucătoare de 22 de ani și care are în palmares șapte turnee ITF câștigate, dar dintre care șase la dublu.

În ultimul act al competiției, Andreea Roșca o va înfrunta pe slovena Kaja Juvan, 17 ani, locul 308 mondial, dar o jucătoare care are deja în palmares patru turnee ITF dintre care trei câștigate la simplu.

În semifinale, Kaja Juvan a produs surpriza și a învins-o clar, 6-1, 7-5, pe Irina Bara, principala favorită a competiției și ocupanta locului 156 mondial.

Andreea Roșca nu este singura jucătoare din România care ar putea ajunge în această săptămână într-o finală a unui turneu ITF. Cristina Ene, favorită 8, va juca în semifinalele turneului de 15.000 de dolari de la Amarante (Portugalia), după ce a trecut în sferturi, scor 7-6, 6-4, de Theo Gravouil, din Franța.

21 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv