Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Andreea Roșca, victorie entuziasmantă în finala turneului de la Torino

Andreea Roșca, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, a câștigat, sâmbătă, finala turneului feminin de tenis de la Torino (Italia), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Este primul turneu de 25.000 de dolari câștigat de Andreea în carieră, dar sportiva noastră a avut o evoluție entuziasmantă în Italia, mai ales în finala câștigată împotriva slovenei Kaja Juvan, a cincea favorită a competiției.

Andreea s-a impus cu un dublu 6-1, în 57 de minute de joc, la capătul unei partide care a curs într-o singură direcție.

Este al cincilea trofeu câștigat de Andreea Roșca în acest sezon și al șaptelea în carieră. Deși este primul turneu de 25.000 de dolari în care se impune, deci măcar teoretic a avut adversare mai dificile, sportiva noastră a cedat doar 16 game-uri în cele cinci meciuri jucate, ceea ce demonstrează o forță incredibilă în a-și pune la respect adversarele.

La 19 ani, Andreea se apropie cu pași mari de pătrunderea între cele mai bune 200 de jucătoare ale lumii, iar ascensiunea ei în mod sigur nu se va opri aici.

13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv