Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Begu, eliminată de la Australian Open. Evoluții magistrale pentru Wozniacki și noua minune Kostyuk

Doar două meciuri a rezistat Irina Begu la actuala ediție a Australian Open, primul Grand Slam de tenis al anului.

sursa foto radioconstanta.ro

După revenirea miraculoasă din confruntarea cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 31 mondial, Irina a pierdut în minim de seturi cu croata Petra Martic, locul 81 mondial.

A fost 6-4, 7-6 pentru Martic, la capătul unui meci echilibrat, care a durat 122 de minute, dar o partidă în care Irina a greșit nepermis de mult.

Astfel, rămânem cu trei românce în competiția de simplu. Sorana Cîrstea, Simona Halep și Ana Bogdan vor evolua joi.

Ucraineanca Marta Kostyuk, noul copil-minune al tenisului feminin, s-a calificat în 16-imile de finală la doar ceva mai mult de 15 ani și jumătate.

Aflată pe locul 521 mondial și obligată să joace calificări, Marta a trecut miercuri, scor 6-3, 7-5, de australianca Olivia Rogowska, 26 de ani, locul 168 mondial.

Marta Kostyuk a avut nevoie de 90 de minute pentru a-și adjudeca a cincea victorie consecutivă obținută la Melbourne. Ea confirmă astfel parcursul excelent de anul trecut când a câștigat finala de junioare de la Australian Open.

Cel mai frumos meci al zilei s-a jucat între daneza Caroline Wozniacki, a doua favorită a turneului, și croata Jana Fett, 21 de ani, locul 119 mondial.

A fost 3-6, 6-2, 7-5 pentru Wozniacki, la capătul unui duel care a durat 154 de minute și care pur și simplu i-a ridicat pe spectatori în picioare.

Cele două sportive s-au întrecut în lovituri spectaculoase, iar Jana Fett a fost la un pas să obțină cel mai important rezultat al carierei dar, în cele din urmă, plusul de experiență al danezei a făcut diferența.

În decisiv, Jana Fett a avut 5-1 și două mingi de meci, dar nu a reușit să le concretizeze. Iar Wozniacki a profitat la maxim de momentul favorabil și nu i-a mai lăsat nicio șansă adversarei.

Seria favoriților eliminați prematur a continuat, miercuri, cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 18 mondial.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv