Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Begu şi Halep, învinse în semifinalele turneelor în care au fost implicate

Ziua de sâmbătă a fost una de coşmar pentru tenismenele noastre, Irina Begu şi Simona Halep cedând lamentabil în semifinalele în care au fost implicate.

Sursa foto: Facebook Simona Halep

Prima a intrat în scenă Begu. Cotată cu şansa a treia la câştigarea turneului feminin de tenis de la Istanbul, Irina a pierdut clar, scor 1-6, 1-6, confruntarea cu belgianca Elise Mertens, cap de serie numărul 6.

Mai tânără, mai puternică şi mai agresivă, Mertens a avut nevoie de doar 69 de minute pentru a-şi adjudeca una dintre cele mai importante victorii din carieră.

Irina rămâne cu 110 puncte WTA şi 11.500 de dolari şi va fi spectator de lux la finala de duminică în care Mertens o va înfrunta pe Elina Svitolina, principala favorită a competiţiei.

Cotată cu şansa a patra la câştigarea turneului feminin de tenis de la Stuttgart, competiţie dotată cu premii în valoare de peste 700.000 de dolari, Simona Halep s-a oprit în semifinalele turneului din Germania.

Sportiva noastră a pierdut clar, scor 4-6, 5-7, confruntarea cu nemţoaica Laura Siegemund, jucătoare ajunsă pe tabloul principal graţie unui wildcard.

Simona a avut o evoluţie extrem de inconstantă. A fost condusă clar în startul seturilor, a revenit, a fost aproape să dea lovitura, dar în cele din urmă a pierdut de fiecare dată.

Siegemund, extrem de arţăgoasă, ca de obicei, şi-a asigurat victoria după o oră şi 44 de minute de joc. Simona rămâne cu 185 de puncte WTA şi 30.536 de euro, în timp ce Siegemund va juca finala împotriva Kristinei Mladenovic.

Franţuzoaica a trecut în semifinale, scor 3-6, 7-5, 6-4, de rusoaica Maria Şarapova, la capătul unui meci în care Şarapova a dat semne că mai are de lucru la condiţia fizică, după o pauză atât de mare.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv