Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

TENIS: Cristina Dinu, debut spectaculos în Antalya

Cristina Dinu s-a calificat marţi, fără probleme, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Antalya (Turcia), competiţie dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Sportiva noastră, aflată în acest moment pe locul 335 mondial, a avut nevoie de doar 54 de minute pentru a se impune, scor 6-1, 6-0, în confruntarea cu rusoaica Daria Nazarkina.

În optimi, Cristina Dinu, care este principala favorită a competiţiei, va da piept cu croata Ana Biskic, locul 793 mondial, care a trecut greu, scor 7-5, 2-6, 6-1, de letona Irina Lapustina.

Cristina Dinu este singura reprezentantă a României pe tabloul principal feminin din Antalya, însă la masculin avem din nou foarte mulţi reprezentanţi.

Bogdan Apostol, Vasile Antonescu, Dragoş Dima, Edris Fetisleam şi Răzvan Bobleagă ne vor reprezenta la această competiţie. Dragoş Dima este cap de serie numărul 3 şi va da piept cu ecuadorianul Diego Hidalgo.

Bogdan Apostol şi Răzvan Bobleagă au avut ghinion şi vor juca împotriva principalilor favoriţi, austriacul Lenny Hampel şi columbianul Cristian Rodriguez.

Vasile Antonescu îl va înfrunta pe japonezul Makoto Ochi, cap de serie numărul 6. Ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-looser, Edris Fetisleam îşi va măsura forţele cu sârbul Nikola Cacic, cap de serie numărul 5.