Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

TENIS: Cristina Ene, semifinalistă la Cairo

Cristina Ene, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului feminin de tenis de la Cairo (Egipt), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Cristina Ene

Cristina, 22 de ani, locul 575 mondial, a învins-o vineri pe Charlotte Roemer, din Ecuador, a cincea favorită a competiției, scor 6-3, 6-0.

Cristina, care urcase până pe locul 392 mondial în urmă cu trei ani, a trecut prin multe momente complicate, dar anul acesta pare că și-a regăsit plăcerea de a juca tenis.

A câștigat deja un turneu de 15.000 de dolari la București, iar sâmbătă joacă pentru calificarea în finala de la Cairo împotriva Anastasiei Șoșina, din Ucraina, a doua favorită a competiției și ocupanta locului 533 mondial.

Cristina va avea o misiune extrem de dificilă în condițiile în care Șoșina s-a dovedit a fi, la Cairo, o adevărată ‘ucigătoare’ de românce.

Până acum, Șoșina a obținut trei victorii la Cairo, toate împotriva unor românce: 6-2, 7-5 cu Selma Cadar (wild-card), 7-5, 6-1 cu Oana Gavrilă și 6-4, 6-4 cu Gabriela Tătăruș.

Iar până la confruntarea cu Cristina Ene, de sâmbătă, ‘războiul’ dintre Șoșina și românce continuă chiar vineri seara, în turneul de dublu.

În semifinale, Șoșina și egipteanca Sandra Samir, favorite 1, dau piept cu Selma Cadar și slovena Nika Radisic.

6 Shares