Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: Dragnea vorbește la scenă deschisă despre amnistie și grațiere / Tudorel Toader ne liniștește însă că aceasta ar fi ultima soluție / ACTUALITATE: Zeci de mii de români rămân fără curent electric și în a treia zi / 

Breaking News:
 

TENIS: Dublă lovitură la Turneul Campionilor. Tecău şi Nadal părăsesc competiţia

Horia Tecău, singurul reprezentant al României la Turneul Campionilor de tenis, de la Londra, este ca şi eliminat din competiţie.

sursa foto telegrafonline.ro

Horia participă în competiţia de dublu, alături de olandezul Jean Julien Rojer, iar cei doi au înregistrat, marţi, a doua înfrângere consecutivă.

Au pierdut, cu un dublu 6-7, confruntarea cu Henri Kontinen şi John Peers, după un nou meci de povestit nepoţilor.

Dacă în prima etapă au cedat în faţa perechii Herbert-Mahut, deşi au avut minge de meci, acum, Tecău şi Rojer au cedat deşi au salvat 11 mingi de meci.

Iar cele două înfrângeri suferite până acum fac ca şansele perechii Tecău-Rojer de calificare în semifinale să ţină de domeniul miracolului.

O altă lovitură înregistrată marţi la Turneul Campionilor a fost anunţul conform căruia spaniolul Rafael Nadal, principalul favorit al competiţiei de simplu, s-a retras din turneu.

Nadal a pierdut în trei seturi duelul din prima etapă cu belgianul David Goffin şi a pus eşecul pe seama problemelor de la genunchi ce nu îi dau pace.

Iar pentru a nu risca o accidentare şi mai gravă, care să-i pună în pericol startul sezonului 2018, Nadal a anunţat marţi că se retrage din competiţie, locul său urmând a fi luat, în ultimele două etape, de spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 10 mondial şi prima rezervă a competiţiei.