Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Halep a măcelărit-o pe Osaka și merge în optimi la Roma

Simona Halep, liderul mondial din tenisul feminin, a reușit miercuri unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest sezon.

Sportiva noastră s-a calificat în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Roma (Italia), competiție dotată cu premii în valoare de 2,7 milioane de euro.

Și nu s-a calificat oricum ci măcelărind-o pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 mondial, sportivă pe care a învins-o, cu 6-1, 6-0, la capătul unei partide care a durat doar aproximativ 61 de minute.

Reușita Simonei este cu atât mai valoroasă dacă ne gândim că Naomi Osaka venea după ce a surclasat-o pe Indian Wells, în semifinale, după ce a cucerit titlul de la Indian Wells și după ce a bătut-o clar pe Victoria Azarenka, în primul tur de la Roma.

A fost succesul care i-a asigurat Simonei un cec în valoare de 28.910 euro și 105 puncte WTA. În continuare, românca are un culoar favorabil ea urmând să dea piept cu învingătoarea dintre americanca Madison Keys, a 13-a favorită a competiției, și croata Donna Vekic, jucătoare venită din calificări.

Orientativ, Simona are 5-1 la victorii în meciuri directe cu Madison Keys, în fața căreia nu a mai pierdut de la primul meci direct, din 2014, și 2-0 la victorii în meciuri directe cu Donna Vekic, sportivă căreia i-a lăsat doar opt game-uri în cele două partide.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv