Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

TENIS: Halep a măcelărit-o pe Osaka și merge în optimi la Roma

Simona Halep, liderul mondial din tenisul feminin, a reușit miercuri unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest sezon.

Sportiva noastră s-a calificat în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Roma (Italia), competiție dotată cu premii în valoare de 2,7 milioane de euro.

Și nu s-a calificat oricum ci măcelărind-o pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 mondial, sportivă pe care a învins-o, cu 6-1, 6-0, la capătul unei partide care a durat doar aproximativ 61 de minute.

Reușita Simonei este cu atât mai valoroasă dacă ne gândim că Naomi Osaka venea după ce a surclasat-o pe Indian Wells, în semifinale, după ce a cucerit titlul de la Indian Wells și după ce a bătut-o clar pe Victoria Azarenka, în primul tur de la Roma.

A fost succesul care i-a asigurat Simonei un cec în valoare de 28.910 euro și 105 puncte WTA. În continuare, românca are un culoar favorabil ea urmând să dea piept cu învingătoarea dintre americanca Madison Keys, a 13-a favorită a competiției, și croata Donna Vekic, jucătoare venită din calificări.

Orientativ, Simona are 5-1 la victorii în meciuri directe cu Madison Keys, în fața căreia nu a mai pierdut de la primul meci direct, din 2014, și 2-0 la victorii în meciuri directe cu Donna Vekic, sportivă căreia i-a lăsat doar opt game-uri în cele două partide.