Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Halep, calificare lejeră în sferturile de finală de la Roma

Simona Halep s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Roma (Italia), competiție dotată cu premii în valoare de 2,7 milioane de euro.

A fost una dintre cele mai ușoare calificări obținută de sportiva noastră, în condițiile în care adversara ei, americanca Madison Keys, locul 14 mondial, a declarat forfait din cauza unor probleme medicale.

Keys s-a resimțit după meciul de 116 minute jucat miercuri împotriva croatei Donna Vekic și câștigat cu 7-6, 7-6. A contat foarte mult și faptul că Simona a avut o zi în plus de odihnă, astfel că americanca și-a dat seama că nu are rost să forțeze.

Este victoria care îi asigură sportivei noastre un cec în valoare de 58.313 euro și 190 de puncte WTA, dar Simona mai are mult de tras în condițiile în care are de apărat o finală la Roma, respectiv 585 de puncte WTA.

În antepenultimul act al competiției, românca ar urma să dea piept, vineri, cu Caroline Garcia, din Franța, a șaptea favorită a competiției, sau cu americanca Sloane Stephens, a noua favorită a turneului.

Indiferent de numele adversarei, este clar că pe Simona o așteaptă un meci complicat, însă cele două jucătoare nu sunt de neînvins. De altfel, Simona are 3-1 la victorii în meciuri directe cu Caroline Garcia și 5-2 la victorii în meciuri directe cu Sloane Stephens.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv