Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Halep s-a încălzit cu Rybarikova pentru Şarapova. Meci de foc în optimi la Beijing

Simona Halep s-a calificat marţi în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Beijing (China), competiţie dotată cu premii în valoare de peste 7 milioane de dolari.

Sportiva noastră a petrecut doar aproximativ o oră pe teren, profitând de abandonul adversarei sale. Slovaca Magdalena Rybarikova, locul 28 mondial, s-a retras la scorul de 6-1, 2-1 pentru Halep.

Simona şi-a asigurat 71.774 de dolari şi 120 de puncte WTA pentru calificarea în faza optimilor de finală, dar va avea în faţă o adversară aproape imposibil de bătut, nimeni alta decât rusoaica Maria Şarapova.

Intrată pe tabloul principal graţie unui wild-card, rusoaica a ajuns în optimi după ce a bătut pe compatrioata sa, Ekaterina Makarova, scor 6-4, 4-6, 6-1.

Simona Halep şi Maria Şarapova se înfruntă pentru a opta oară, iar rusoaica a câştigat primele şapte meciuri jucate până acum. Ultimul meci direct a fost anul acesta, la US Open, în primul tur, când Şarapova s-a impus în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-3.

România mai are două jucătoare în turul al doilea de la Beijing. Sorana Cîrstea joacă marţi împotriva americancei Christina McHale, iar Monica Niculescu intră miercuri în arenă, urmând a da piept cu chinezoaica Shuai Peng.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv