Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Ilie Năstase a anunţat echipa României pentru meciul cu Marea Britanie

Echipa României de FED Cup dă piept cu formaţia similară a Marii Britanii, pe 22 şi 23 aprilie, la Mamaia, pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Halep ramane marea speranta a Romaniei pentru confruntarea cu Marea Britanie

Ilie Năstase, căpitanul-nejucător al formaţiei noastre, a anunţat lotul pe care se bazează pentru această confruntare. Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Monica Niculescu sunt cele patru reprezentante ale României, urmând ca foarte probabil să intrăm cu Halep şi Sorana la simplu şi cu Begu şi Monica Niculescu la dublu.

Deşi cele patru sportive ale noastre sunt departe de forma ideală, Ilie Năstase anunţă că “această întâlnire de Fed Cup dintre echipele României şi Marii Britanii este un important eveniment sportiv al acestui început de an din România şi ne bucurăm că jucăm la Mamaia, pe zgură. Mă bucur, de asemenea, că avem la dispoziţie cea mai bună echipă, că fetele sunt sănătoase şi pregătite să dea totul pe teren. Acesta este un meci pe care trebuie să-l câştigăm”.

România vine după o înfrângere suferită în faţa Belgiei la Bucureşti, scor 1-3, dar are avantajul moral al meciurilor directe cu Marea Britanie, fetele noastre reuşind să câştige patru dintre cele cinci meciuri de până acum.

Ultima confruntare a avut loc în 2014, la Budapesta, când România s-a impus cu 2-1. Simona Halep a trecut de Johanna Konta, 6-1, 6-4, iar Irina Begu şi Monica Niculescu au trecut, cu 6-0, 6-2, de Jocelyn Rae şi Heather Watson, Sorana Cîrstea pierzând, 7-6, 1-6, 4-6, disputa cu aceeaşi Heather Watson.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv