Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Ilona Ghioroaie a câștigat turneul din Tunisia

Ilona Ghioroaie, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, și-a trecut în cont, duminică, al patrulea turneu cucerit în acest an și al optulea din carieră.

Ilona Ghioroaie

Ilona, 20 de ani, locul 466 mondial, a câștigat duminică turneul de 15.000 de dolari de la Monastir (Tunisia).

În finală, sportiva noastră s-a impus, cu 6-3, 4-6, 6-1, împotriva cehoaicei Nikola Tomanova, 22 de ani, fostă locul 585 mondial.

Este al doilea turneu cucerit la rând de Ilona în Tunisia. Românca a ajuns la 14 victorii și o înfrângere de la revenirea în circuit. În vară, Ilona a pierdut trei luni și jumătate din cauza unor probleme personale și medicale.

Mai mult, săptămâna aceasta, Ilona a câștigat și turneul de dublu de la Monastir. Ea și italianca Miriana Tona s-au impus în finală cu un dublu 6-2 împotriva favoritelor 2, olandezele Dominique Karregat și Annick Melgers.

Dubla Ilonei din Tunisia nu a fost singurul mare rezultat obținut de tenisul românesc în această săptămână. 

La numai 15 ani, englezoaica Emma Răducanu, sportivă de origine română, și-a trecut în cont, deja, al doilea turneu ITF din carieră. Ea s-a impus, cu 6-4, 6-2, în finala turneului de 15.000 de dolari din Antalya, împotriva cehoaicei Johana Markova, a patra favorită a competiției.

Bianca Andreescu, canadiancă de origine română, joacă finala turneului de 25.000 de dolari de la Florence (SUA). Ea este favorită în confruntarea cu japoneza Mari Osaka.

În semifinale, Bianca a surclasat-o, 6-1, 6-2, pe Maria Mateaș, o americancă de origine română.

Cristina Dinu și croata Lea Boșkovic joacă duminică în finala turneului de dublu de la Santa Margherita (Italia), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Cele două dau piept cu italiencele Martina Colmegna și Federica Di Sarra, favorite 2.

Onoarea băieților a fost salvată de Vasile Ghilea, care a câștigat turneul de dublu din Antalya, alături de iranianul Shahin Khaledan.

Cei doi au trecut în finală, cu 2-6, 6-2, 10-6, de favoriții 1, italianul Riccardo Bonadio și belgianul Jeroen Vannest.

19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv