Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Înfrângeri românești la Bastad

Două dintre cele trei tenismene din România prezente pe tabloul principal al turneului feminin de la Bastad (Suedia) au fost eliminate încă din primul tur al competiției dotate cu premii în valoare de aproape 250.000 de dolari.

 

Ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, Irina Bara s-a luptat eroic împotriva belgiencei Elise Mertens, dar în cele din urmă a cedat în trei seturi, scor 2-6, 6-4, 2-6.

Irina a rezistat 128 de minute pe tabloul principal al turneului suedez și a obținut peste 2.000 de dolari și 19 puncte WTA care ar trebui să-i permită să pătrundă între cele mai bune 200 de jucătoare ale lumii.

Patricia Maria Țig, locul 136 mondial, a rezistat doar 80 de minute în confruntarea cu olandeza Arantxa Rus, deși aceasta este situată cu nouă locuri mai jos în ierarhia WTA.

Arantxa Rus s-a impus clar, scor 6-2, 6-3, și a mai distrus o șansă a României de a avea măcar o jucătoare în optimile de finală ale turneului de la Bastad.

Irina Begu ar urma să joace marți seara împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia, însă rămâne de văzut dacă sportiva noastră se poate recupera în timp util după ce săptămâna trecută a făcut un adevărat tur de forță și a câștigat turneul de la București, atât la simplu, cât și la dublu, fără set pierdut.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv