Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

TENIS: Irina Bara a câştigat turneul de la Valencia

Tenisul feminin românesc aduce, constant, rezultate excepţionale, iar ultima reuşită în acest sens a purtat semnătura Irinei Bara.

Sportiva de 22 de ani, actualmente locul 212 mondial, a câştigat, duminică, finala turneului feminin de tenis de la Valencia (Spania), competiţie dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Irina a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune, scor 5-7, 6-4, 6-0, în finala jucată împotriva sârboaicei Olga Danilovic, sportivă care a avut nevoie de un wild-card pentru a ajunge pe tabloul principal.

Iar Irina, care poate spera acum la o intrare între primele 200 de jucătoare ale lumii, nu a fost singura sportivă româncă ce a avut un parcurs remarcabil la Valencia.

Elena Bogdan a ajuns până în semifinalele turneului de dublu, alături de slovaca Chantal Skamlova. Cele două au fost învinse de echipa care avea să câştige competiţia, Cristina Bucşa – Yana Sizikova.

Cristina Bucşa (19 ani) reprezintă în acest moment Spania, dar s-a născut la Chişinău, în Republica Moldova.

Un rezultat interesant a obţinut la Valencia şi Miriam Bulgaru. Sportiva noastră, care abia a împlinit 19 ani şi ocupă locul 499 mondial, a trecut de calificări şi a ajuns până în optimi.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv