Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader și Carmen Dan sunt audiați în Comisia LIBE a Parlamentului European / Eurodeputații critică OUG privind contestarea în anulare / ACTUALITATE:  Iohannis merge la Iași cu o zi înainte de sărbătorirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor RomâneSĂNĂTATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 29 

Breaking News:
 

TENIS: Irina Begu, calificare cu emoții în sferturile de la Hobart

Irina Begu s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hobart (Australia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Sportiva noastră, aflată în acest moment pe locul 76 mondial, a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus greu, scor 4-6, 7-6, 6-2, în confruntarea cu rusoaica Anna Blinkova, locul 96 mondial și jucătoare venită din calificări.

Victoria este, însă, una extrem de importantă pentru Irina în condițiile în care, în primul tur, Blinkova reușise să o elimine pe chinezoaica Shuai Zhang, a treia favorită a competiției și ocupanta locului 40 mondial.

Irina și-a asigurat 60 de puncte WTA și un cec în valoare de 6.175 de dolari, iar în sferturi dă piept cu Anna Karolina Schmiedlova, din Slovacia, locul 77 mondial.

În optimi, Schmiedlova a produs o surpriză învingând-o clar, scor 6-3, 6-2, pe belgianca Alison Van Uytvanck, a opta favorită a competiției.