Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Irina Begu, în turul II la Australian Open. Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au fost eliminate

Australian Open, primul Grand Slam de tenis al anului, a debutat destul de prost pentru reprezentantele României, doar o jucătoare din cele trei implicate în meciurile de luni reușind să obțină calificarea în turul al doilea.

Irina Begu a salvat onoarea noastră, însă a făcut-o cu mult noroc, ea profitând de abandonul nemțoaicei Andrea Petkovic, abandon intervenit într-un moment în care Petkovic avea 1-0 la seturi.

Irina a avut 4-0 în primul set, pe care l-a pierdut la tiebreak, și 2-0 și 4-3 în setul al doilea. La 4-3 pentru ea, Irina și-a procurat o minge de break, moment în care Andrea Petkovic a decis să se retragă.

Irina obține astfel șansa unui posibil duel de cinci stele cu cehoaica Petra Kvitova, a opta favorită a competiției. Mai rămâne însă ca și Kvitova să-și câștige meciul cu Magdalena Rybarikova din primul tur.

Kvitova este pe locul 6 mondial în acest moment și a câștigat toate cele trei meciuri jucate împotriva Irinei Begu, astfel că pentru sportiva noastră ar urma un nou joc infernal.

Sorana Cîrstea a rezistat doar 62 de minute în confruntarea cu suedeza Rebecca Peterson, 1-6, 4-6, iar Monica Niculescu a fost eliminată de americanca Amanda Anisimova, 6-7, 4-6.

Primele nume mari care au părăsit deja competiția sunt Barbora Strycova (favorită 32), Jelena Ostapenko (favorită 22) și Julia Goerges (favorită 14).

La masculin am rămas deja fără Steve Johnson (cap de serie numărul 31), John Isner (cap de serie numărul 9) și Kyle Edmund (cap de serie numărul 13).

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv