Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Irina Begu şi Alexandra Cadanţu, victorii spectaculoase la Istanbul

Irina Begu şi Alexandra Cadanţu, două dintre reprezentantele României la turneul feminin de tenis de la Istanbul (Turcia), au obţinut, miercuri, victorii extrem de importante.

sursa foto radioconstanta.ro

 

Ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, Alexandra Cadanţu a obţinut, miercuri, una dintre cele mai importante victorii din ultimii ani.

Sportiva noastră a revenit de la 0-1 la seturi şi s-a impus, cu 2-6, 6-0, 6-3, în confruntarea cu japoneza Nao Hibino, după două ore şi 35 de minute de joc.

Alexandra, coborâtă între timp pe locul 292 mondial din cauza unei perioade mai slabe, a bifat, miercuri, a treia victorie la rând şi s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei de 250.000 de dolari.

Bucureşteanca de 27 de ani şi-a asigurat 48 de puncte WTA şi 3.400 de dolari, dar şi un plus de moral şi de încredere pentru restul sezonului.

Pentru Cadanţu urmează, joi, meci cu învingătoarea dintre Elina Svitolina, principala favorită a turneului, şi rusoaica Viktoria Kamenskaya, o altă sportivă venită din calificări.

Cotată cu şansa a treia la câştigarea turneului de la Istanbul, Irina Begu a obţinut deja calificarea în faza sferturilor de finală, după ce a trecut miercuri, scor 6-1, 1-6, 6-3, de belgianca Kirsten Flipkens.

Irina se califică pentru a doua oară la rând în sferturile de finală ale unui turneu WTA, după sfertul bifat la Charleston, dar de această dată bucureşteanca speră să depăşească rezultatul din SUA.

Irina, care şi-a asigurat 60 de puncte WTA şi 6.175 de dolari, are un culoar favorabil, ea urmând să dea piept vineri, în sferturi, cu învingătoarea dintre turcoaicele Başak Eraydin, jucătoare venită din calificări, şi Ayla Aksu, beneficiara unui wilcard.

Miercuri seara avem alte două meciuri cu jucătoare din România. Sorana Cîrstea joacă în optimi, la Istanbul, cu grecoaica Maria Sakkari, iar Simona Halep o înfruntă, la Stuttgart, pe cehoaica Barbora Strycova.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv