Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

TENIS: Laura Andrei, semifinalistă la turneul de la Stuttgart

Laura Andrei, o fostă mare speranță a tenisului feminin românesc, încearcă să-i calce pe urme Mihaelei Buzărnescu și să se apropie de topul celor mai bune jucătoare din lume pe final de carieră.

Sportiva de 30 de ani, născută la București, ocupă în acest moment locul 416 mondial după ce, în urmă cu cinci ani și jumătate, în ciuda numeroaselor probleme medicale, personale și financiare, reușea să urce până pe locul 280 mondial.

Laura nu a dezarmat și caută să revină acolo unde îi este locul. Iar ea își poate îmbunătăți semnificativ clasarea în ierarhia WTA după ce joi a obținut calificarea în semifinalele turneului de 15.000 de dolari de la Stuttgart (Germania).

Românca s-a impus fără mari probleme, scor 7-6, 6-2, în disputa cu Joanne Zuger, din Elveția, o sportivă de numai 18 ani, dar care spre finalul anului trecut reușea, deja, să pătrundă între primele 1.000 de jucătoare ale lumii.

A fost a treia victorie consecutivă obținută de Laura Andrei la Stuttgart fără să piardă vreun set și a doua victorie la rând obținută împotriva unei jucătoare din Elveția, după 6-3, 7-6 cu Xenia Knoll, fostă locul 254 mondial.

În semifinale, Laura ar putea da piept cu nimeni alta decât nemțoaica Julia Wachaczyk, a patra favorită a competiției și colega sa de la dublu. Wachaczyk. fostă locul 338 mondial, trebuie, însă, să treacă de austriaca Sinja Kraus pentru a prinde un loc între cele mai bune patru jucătoare de la Stuttgart.

Laura Andrei și Julia Wachaczyk se bat joi seara pentru calificarea în semifinalele turneului de dublu. Ele dau piept cu Franziska Kommer, din Germania, și aceeași Sinja Kraus.

25 Shares