Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Marius Copil, devastator la Sofia. Românul joacă prima finală ATP din carieră

Tenismenul român Marius Copil s-a calificat, sâmbătă, în prima finală ATP de simplu din carieră.

Jucătorul nostru a acces în finala turneului masculin de tenis de la Sofia (Bulgaria), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 600.000 de euro.

Și a făcut-o în stil de mare campion, Copil necedând set în cele patru meciuri jucate pe tabloul principal al competiției din Bulgaria.

Mai mult, Copil nu și-a cedat niciodată serviciul în cele patru meciuri jucate înainte de finală. Sâmbătă, deși și-a trecut doar opt ași în cont, Copil l-a pulverizat pe slovacul Jozef Kovalik, locul 187 mondial, scor 6-4, 6-2.

Copil a avut nevoie de 78 de minute pentru a-și trece în cont al șaselea succes la rând, dacă luăm în calcul și cele două victorii din Cupa Davis, de la sfârșitul săptămânii trecute.

Marius și-a asigurat peste 47.000 de euro și 150 de puncte ATP, tenismenul nostru având mari șanse ca, de luni, să revină între primii 70 de jucători ai lumii.

Copil ar putea da piept în finală cu un jucător cu pedigree, respectiv cu elvețianul Stanislas Wawrinka, dacă acesta va trece de bosniacul Mirza Basic, în a doua semifinală de la Sofia.

Deși Wawrinka a fost locul 3 mondial și a câștigat trei turnee de Grand Slam în ultimii patru ani, Copil nu are motive să se teamă de elvețian.

Wawrinka are 2-0 cu Copil la victorii în meciuri directe, dar de fiecare dată s-a impus greu, 6-4, 6-4 la Madrid, în 2013, și 7-6, 7-6, 6-3 la Australian Open, în 2015.

16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv