Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

TENIS: Meci inedit în sferturile de finală ale turneului din Antalya

Georgia Crăciun, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, își continuă parcursul excelent din ultima perioadă.

După ce a câștigat trei din ultimele patru turnee în care a fost implicată, Antalya, Sozopol și Varna, sportiva de 19 ani a decis să rămână în Turcia pentru a-și încerca norocul în cadrul unui nou turneu de 15.000 de dolari găzduit de Antalya.

Iar Georgia, aflată în acest moment pe locul 568 mondial, a ajuns la 26 de victorii obținute în ultimele 28 de meciuri jucate, după ce s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de simplu din această săptămână.

Georgia a surclasat-o pe unguroaica Alexa Pirok, 6-3, 6-2, dar vineri va avea parte de unul dintre cele mai grele și inedite meciuri din ultima perioadă.

Pentru că în fața ei va sta nimeni alta decât Emma Răducanu, jucătoare de origine română, dar care s-a născut în Canada și reprezintă acum Marea Britanie.

La 15 ani, Emma Răducanu este una dintre marile speranțe ale tenisului feminin mondial, ea ocupând deja locul 828 în ierarhia WTA, după ce în vară a reușit să câștige deja un turneu ITF de 15.000 de dolari la Tiberias, în Israel.

Emma Răducanu este favorită 7 în Antalya, dar este în mare formă, ea reușind să le învingă clar, până acum, pe rusoaica Arina Solomatina, 6-1, 6-3, și pe Polina Gubina, din Ucraina, 6-3, 6-4.

Și în turneul masculin din Antalya am avut parte de o surpriză cu iz românesc. Edris Fetisleam, 19 ani, locul 1.350 mondial și jucător venit din calificări, s-a calificat în sferturi după ce a învins un alt român, pe Vasile Ghilea (24 de ani, locul 643 mondial), scor 1-6, 6-3, 6-2.

Vineri, Edris Fetisleam dă piept cu italianul Dante Gennaro, al cincilea favorit al competiției, jucător care, în optimi, l-a învins cu 6-4, 6-3 pe românul Vladislav Melnic.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv