Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

TENIS: Mihaela Buzărnescu este în semifinale la Toyota. A scăpat de două dintre cele trei mari rivale

Românca Mihaela Buzărnescu s-a calificat, joi, în semifinalele turneului feminin de tenis de la Toyota (Japonia), competiţie dotată cu premii în valoare de 60.000 de dolari.

Considerată principala favorită la câştigarea trofeului, Mihaela şi-a respectat pe deplin blazonul şi a trecut fără probleme, în sferturi, de japoneza Haruka Kaji, locul 322 mondial.

Mihaela a avut nevoie de 80 de minute pentru a se impune, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a curs într-o singură direcţie.

Pe lângă superba calificare în semifinale, Mihaela a mai primit două veşti bune. A scăpat de două dintre principalele adversare, britanica Laura Robson şi unguroaica Dalma Galfi.

Prima a cedat în trei seturi, 1-6, 7-6, 4-6, în faţa chinezoaicei Jia Jing Lu, cap de serie numărul 5, iar Dalma Galfi a pierdut de asemenea în trei seturi, 6-4, 6-7, 3-6, în faţa japonezei Junri Namigata, cap de serie numărul opt.

În semifinale, Mihaela va da piept cu Jia Jing Lu, în timp ce Namigata o va înfrunta pe slovena Tamara Zidanşek, a treia favorită a competiţiei.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv